Robòtica educativa amb ARDUINO

Còpia de seguretat curs ROBÒTICA EDUCATIVA: ARDUINO

Aquesta còpia del curs ocupa 6,15 MB i us la podeu descarregar i restaurar en un curs moodle del vostre centre si us interessa.

multimedia
FOTOS i VÍDEOS DEL CURS

El material del curs d’ARDUINO el podeu trobar a la plataforma moodle de la Conselleria (categoria CEP Menorca).

Haureu d’entrar a través del vostre usuari i contrasenya del Portal de Personal i, un cop a dins, haureu d’accedir al curs  2246 Robòtica educativa amb ARDUINO.

Accés de visitant Clau d’accés als visitants del curs :  arduinoCEP

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.